Zonguldak Kömürspor geçen yıl olduğu gibi bu yıl da maçların başlamasına çok az bir zaman kala bombaları patlatmaya başladı.

Serkan Afacan'ın bu sene de takımı çalıştırması beklenirken, Vanspor kulübünün verdiği oldukça cazip ekonomik teklifini hemen kabul eden Serkan Afacan'ın ayrılmasından sonra hoca arayışını sürdüren ve çok tecrübeli bir teknik adamla anlaşan Zonguldakspor yöneticileri Ankaragücü ve birçok profesyonel kulüpleri çalıştıran Mustafa Dalcı ile anlaşarak bu sıkıntıyı çözdü ve şimdi ise gözler yapılacak olan transferlere geldi.

Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir konuya ilişkin Mustafa Emen'e yaptığı açıklamada, Mustafa Hocayla bu sene çok güzel ve çok başarılı işlere imza atacaklarına inandığını ve Mustafa Hocanın takıma en az 5-6 tane kaliteli ve iyi oyuncular getireceğini ve Perşembe günü başlayacak olan kampa katılacaklarını bildirdi.

Hacı Demir, bunun yanı sıra daha önce anlaşmaya vardıkları futbolcuların da gelmesiyle Zonguldakspor'un genç ve kaliteli oyunculardan kurulu takımla birlikte tecrübeli yardımcılarının da katılmasıyla yapacakları kampla birlikte sezona hazır hale geleceklerini ifade ederek, "Sokakta konuşulanlara asla itibar etmeyin. Zonguldakspor bu sene de imkanlar dahilinde ligde ses getirecektir. Yeni hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Birlik ve beraberlik halinde her şeyin en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Başarısız olacağız gibi bir endişemiz asla yok, aksine çok başarılı olacağız. Zonguldakspor bir markadır ve bu formayı giyen her bir futbolcumuz bu formanın ağırlığını büyük taraftarımızın da desteğiyle hissedecek ve gerekeni yapacaktır. Maçların başlayıp başlamayacağı da henüz net olarak belli değildir ama biz hazırlıklarımızı Perşembe gününden itibaren başlıyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun." dedi.

Soğuksu trafiğe kapandı! Dikkat Soğuksu trafiğe kapandı! Dikkat