"  30 Büyük Şehirle Ölümüne Yarışıyoruz"diye bir yazı kaleme almıştım..

Kurultayın ardından konuştu! Kurultayın ardından konuştu!

Altının Maden, Üzerinin Pırlantası ile ünlü olan Güzel Memleketim, Kara Elmasım; Atalarımız, Babalarımız, Kardeşlerimiz, Komşularımız ve hatta kendimiz Maden Ocaklarında ciğerlerimizi tükettik. Kara Elmasımız 30 Büyükşehir ile birlikte Cumhurbaşkanımız tarafından riskli şehir ilan edildi.
       Riskli iller arasına giren İlimizin Şehir Hastanesine ihtiyaç var, sakın bu yazdıklarımı fırsatçılık olarak düşünmeyin.
      Dünyanın bile sınıfta kaldığı Sağlık dersinden Türkiye olarak iyi not aldığımızı düşünüyorum.

    Cumhurbaşkanımız 30 Büyük Şehir’den sonra Zonguldak içinde riskli bölge ilanının ardından Şehir Hastanesi için gerekli çalışmaların başlatılmasının gerekli olduğunu savunuyorum, bundan önce ne yapıldı, Hastane için ne müracaat yapıldı bunları geçiyorum, Zonguldak için Şehir Hastanesinin gerekli olduğunu hatta Oraya yapılsın buraya yapılsın Onu da geçiyorum.

     Zonguldak için Şehir Hastanesi Olmazsa Olmaz diyorum. Zonguldak’ta sağlık sektörü bir kaçı hariç sağlıksız yada yetersiz diyorum"diye naçizane bir köşe yazdım.Yazımın ardından çok güzel telefonlar,Mail,ler aldım,yazımın ardından beni arayanlardan biri de kıymetli dostum Başkent Ankara’lılar derneği başkan Tuncay Gencer’di.Tuncay Başkan;Yazınızı okudum çok isabetli olmuş,şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile bu konuyu birkaç kez dillendirmiştik,yazınızda belirttiğiniz gibi bende Fırsatçılık olarak düşünülmesin diyorum ve sizin de birlerinde ortak düşüncesi olan Şehir Hastanesi isteğimizi Sayın Cumhurbaşkanımız ulaştırdık.Bu süreçte bizlere destek veren ve görüşlerini aldığım ZONSİAD ve İstanbul’da bulunan tüm dernek başkanlarıma,özellikle Ankara Batı Karadenizliler Platformunda bulunan tüm Dernek başkanlarıma teşekkür ediyorum.Cumhurbaşkanımıza gönderdiğimiz bu yazımızı sizlerle paylaşıyorum"dedi.