Ödemeler Ziraat Mobil uygulaması ile yapılacak! Ödemeler Ziraat Mobil uygulaması ile yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İktidara gelişinin 21.yılını kutladıklarını şu sözlerle ifade etti;

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” şiarıyla başlattığı değişim hareketinin bugün iktidara gelişinin 21. Yılını kutluyoruz.
“Ak Parti’yi milletimiz kurdu, bizler sadece tabelasını astık diyerek”, millet ve hizmet odaklı siyaset düsturunu Türk siyaset tarihine altın harflerle yazdıran Sayın Cumhurbaşkanımız, bugünde “Hep Yeni Hep İleri” diyerek bizlere yeni hedefler göstermiştir. 


Bizler iktidara gelişimizin 21. Yılında Şehrimizde yeni hedeflere doğru yürüyoruz. Bu hedeflerden en önemlisi mevcut belediyelerimizi koruyarak, 25 belediyemizin 25’ini Gönül ve hizmet belediyeciliği ile taçlandırmaktır. 
Bugün aynı zaman da birlik ve beraberliğimizin de 21. Yılını kutluyoruz. İnanıyoruz ki bu birlik ve beraberlik bizlere daha nice zaferler yaşatacaktır.
Bu vesile ile 21 yıldır bizlerden, her dönem artarak çoğalan desteklerini esirgemeyen kıymetli halkımıza şükranlarımızı sunuyor Rabbimden sağlık sıhhat afiyet diliyor, dava bilinciyle mücadele etmiş ve ebediyete irtihal etmiş kıymetli dava arkadaşlarımıza Allah’tan diliyorum. 
Yüce Allah, bizlere milletimizin gönlünde daha nice seneler yer bulmayı nasip etsin. Ak Partimizin iktidara gelişinin 21. Yılı kutlu olsun."

WhatsApp Image 2023-11-03 at 16.31.55