Zonguldak’ta seçim günü yaklaşırken Belediye Başkan adayları da kendi teşkilatlarıyla birlikte sahada vatandaşların oyunu alabilmek ve partisini kazandırmak adına hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Bilindiği üzere Zonguldak’ta Belediye Başkanlığı makamı uzun yıllardır 2 parti arasında değişkenlik gösteriyor. AK Parti-CHP. Bu iki parti arasından diğer partilerin maalesef sürekli yarış dışında kaldığı gerçeği var.

2024 yılı yerel seçimlerine gün sayarken geçmiş yıllarda pek varlık gösteremeyen Saadet Partisi bu seçime vizyon sahibi olan Ankara’da iş insanı olarak görev yapan doğma büyüme Zonguldak’lı Cem Dereli’yi aday gösterdi ve yaptığı olumlu çalışmalarla ses getirmeye başladı.

Meteoroloji uyardı! 3 gün sürecek... Meteoroloji uyardı! 3 gün sürecek...

Sürekli halkın içinde olan Dereli, geçtiğimiz Cuma günü de Dedeman otelde basın mensuplarına açıkladığı 41 büyük projeyle Zonguldak’ı adeta uçuracağını gösteren sunumlar yaptı. Halkın kendisini teveccüh gösterip Belediye Başkanı seçtiği taktirde 31 Mart’tan sonra yapacağı muhteşem çalışmalarla herkesi hayran bırakacağının altını çizerek “Her projemde çizmelerimi giyerek bizzat başında duracağım. Zonguldak’ı nasıl değiştiğini herkes görecek ve hayran kalacak” dedi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Saadet Partisi adayı Cem Dereli basın mensuplarına projelerini işte böyle bir bir anlattı. Bizlere düşen görev ise kamuoyunu bilgilendirmektir. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen