Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu 1 ayda 411 üye yaptıklarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu üye sayısını açıkladı.

Zonguldakspor taraftarını ‘X’ davet ettiler! Zonguldakspor taraftarını ‘X’ davet ettiler!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “1 ayda 300 üye yapma sözü vermiştik. Kusura bakmasın rakiplerimiz bunu biraz aştık. Cumartesi akşamı ile bu rakamı ile 411’e ulaştık. Bugün yapılanlar hariç”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi ortak olarak 28 Ekim Cumartesi günü cumhuriyet şölenimize üç yönetim kurulları olarak belirledik yaptık. Ve çok büyük bir emek harcadık. Öncelikle cumhuriyet halk partili il ve ilçe yönetim kurullarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Akabinde bu muhteşem şölene katılan partili partisiz katılan Zonguldak halkına teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin yüzüncü yılına katılarak sahip  çıktılar. 29 Ekim’de de Zonguldak tarihinde görülmemiş fener alayına katılım sağladılar. Cumhuriyete Atatürk’e ve onun değerlerine sahip çıktılar”dedi.

411 üye yaptıklarını ifade eden Başkan Zaimoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisine katılan üyeler var. Biliyorsunuz 4 Eylül’de yaptığımız merkez ilçe kongresinde 1 ayda 300 üye yapma sözü vermiştik. Kusura bakmasın rakiplerimiz bunu biraz aştık. Cumartesi akşamı ile bu rakamı ile 411’e ulaştık. Bugün yapılanlar hariç. Cumhuriyet Hak Partisi 4 Eylül İlçe kongresinden 1 Ekim’de il kongresinden aldığı güçle il ve ilçesinden bir bütün olmuş tüm Zonguldak’ın sokaklarında caddelerin mahallelerinde beldelerinde köylerinde Cımhuriyet Hak Partisi olarak varız. Biz iktidara yürüyoruz. Zonguldak halkına hizmet etmek istiyoruz. Gece gündüz çalışmaktayız. Bu kattıkları gün gün çığ haline gelmiştir. Buradan Zonguldak halkına sesleniyorum bu çığın içerisinde sizde olun. Gelin bize katılın cumhuriyete sahip çıkın”dedi.

Emre Can Bayram