Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniği'nde yaşanan olayda, cezaevine girmemek için kendisini hastaneye yatırmak isteyen Serkan M., doktoruyla yaşadığı tartışma nedeniyle gözaltına alındı.

İddialara göre, cuma günü cezaevine girecek olan Serkan M., vücudundaki bıçakla oluşan kesik için pansuman tedavisi gördükten sonra ortopedi doktoruna başvurdu. Ancak doktordan hastaneye yatış talebini kabul ettiremeyen Serkan M., doktorla kapıda yaşanan tartışmada sinirlerini kontrol edemedi. Olayın bildirilmesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Serkan M.'yi kelepçeleyerek gözaltına aldı ve polis merkezine götürdü.

Bu olay, Serkan M.'nin daha önce 19 Haziran 2023 tarihinde, kelepçelenmeden hastaneye götürülmediği takdirde intihar edeceğini söylediği bir olayla benzerlik taşıyor. O dönemde ikna edilen Serkan M., kelepçelenerek hastaneye götürülmüş ve ardından ifadesi için polis merkezine götürülmüştü. Olayın ardında yatan nedenler ve soruşturma devam ediyor.

Zonguldak, Bartın, Karabük illerinin Türkiye ekonomisindeki yeri belli oldu! Zonguldak, Bartın, Karabük illerinin Türkiye ekonomisindeki yeri belli oldu!

HABER MERKEZİ