2018 seçimlerinde Saadet Partisi Milletvekili olarak adını sıkça duyduğumuz Burak Erol, bu defa Zonguldak kamuoyunun karşısında Saadet Partisi İl Başkanı olarak çıktı.

Yıllarca SP’nin İl Başkanlığı görevini yürüten ve elinden geldiğince katkı sağlamaya çalışan ancak beklenen başarıyı yakalayamayan Saadet Partisinde Sadık Kar’ın yerine Burak Erol’un getirilmesiyle canlılık yaşamaya başladı.

Mecliste yeniden su tartışması! Mecliste yeniden su tartışması!

Burak Erol hemen harekete geçerek basınla bir araya gelmek suretiyle işe koyuldu ve il ve ilçelerde yepyeni haliyle ses getirmeye başladı. Çiçeği burnunda başkan Burak Erol geçtiğimiz hafta 22 Ocak Çarşamba günü Zonguldak basınıyla “Keyif Kahvesi”nde keyifli bir kahvaltı programı düzenlemesinin ardından yaptığı açıklamada ne kadar iddialı olduğunu ifade ederek  ilk plandaki hedeflerinin Zonguldak’ta 10 Belediye Başkanlığını almak olduğunu açıkladı ve bunun için teşkilatlarıyla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışarak bu hedeflerine mutlaka ulaşacaklarının altını çizdi.

Saadet Partisi teşkilatlarının rahmetli başkanları Necmettin Erbakan’ın çizdiği milli görüş hedeflerinden sapmadan yola devam edeceklerini belirten Burak Erol, bu hedeflere nasıl geçmişte başarılı şekilde ulaştıysak yine çok çalışarak ulaşacaklarını kaydetti.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Burak Erol’un çalışkan, dinamik ve enerji dolu bilgi ve birikimli olmasıyla SP’nin yine ses getireceğine ve Zonguldak sorunlarına katkı sağlayacağına inanılıyor. Bakalım neler yaşanacak?

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA 

HABER: MUSTAFA EMEN