Kozlu halkına seslenen Özgür Kuru, “Halkımız yapılan ve yapılacak hizmetleri düşünsün. Vatandaşımız bize sahip çıksın, biz gerekli hizmetleri ayağına getireceğiz” dedi

VATANDAŞIN SORUNLARINI YERİNDE ÇÖZÜM…

Yıllardır Ak Parti teşkilatlarında görev almasının da verdiği tecrübeyle sorunları ve çözümleri bildiklerini ifade eden Özgür Kuru, “Vatandaşın ayağına hizmet için köprü oluşturmayı düşünüyoruz. En büyük isteğim vatandaşın sorunlarını yerinde görüp yerinde çözüm üretmek. Halkımız yapılan ve yapılacak hizmetleri düşünsün. Vatandaşımız bize sahip çıksın, biz gerekli hizmetleri ayağına getireceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 15.18.00

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ ETRAFINDAKİLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN ALİ BEKTAŞ GİBİ LİDERİMİZİN OLMASI”

Ak Parti ve Kozlu için Ali Bektaş gibi bir liderin olmasının önemine vurgu yapan Özgür Kuru, “En büyük avantajımız Ali Bektaş gibi liderimizin olması. Hizmet odaklı düşünüp bizlerin önünü açabilen biri olması… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan etrafının nasıl işini kolaylaştırıyorsa Ali başkanımız da bizlerin işlerini kolaylaştırıyor” dedi.

“VATANDAŞA ALLAH RAZI OLSUN DEDİRTEBİLİRSEK…”

Sloganlardaki “Belediyecilik denildiği zaman akla Ali Bektaş gelmesi” vurgusunu hatırlatan Ak Parti Kozlu Belediye Meclis üyesi adayı Özgür Kuru, “Ali Başkanımız yaptıklarıyla değil Zonguldak Türkiye genelinde örnek gösterilebilecek hizmetlerde bulundu. Biz meclis üyeleri olarak Ali başkanımızın yükünü hafifletirsek, vatandaşa ‘Allah razı olsun’ dedirtebilirsek ne mutlu bize” dedi.

Bakan Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta yapılan toplantıya katıldı! Bakan Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta yapılan toplantıya katıldı!

İbrahim Yıldız

Zonguldak Haberleri