Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un yanı sıra, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı, il genel meclisi başkanları ve ticaret odası başkanları da katıldı. Ajans Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve Ajans personeli de toplantıda hazır bulundu.

B A K K A-1

Gündem Maddeleri

Toplantı, önceki dönemlerde gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesiyle başladı. Ardından, 2023 yılı bütçe sonuçları, 2024 eğitim programı ve ilan edilecek teknik destek ve alternatif destek programları gibi gündem maddeleri Yönetim Kurulu'nun onayına sunuldu.

Projeler ve Gelecek Çalışmalar

Ajans tarafından desteklenen projelerin ve gelecek aylarda planlanan çalışmaların da ele alındığı toplantıda, yapılan çalışmaların yanı sıra önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler ve hedefler de değerlendirildi. Katılımcılara projeler hakkında detaylı bilgi verildi ve katkıları için teşekkür edildi.

BAKKA'nın Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, önemli konuların görüşülmesi ve kararların alınmasıyla verimli bir şekilde sona erdi.

Aybüke Ünal

Ömer Selim Alan’dan bir paylaşım daha! Ömer Selim Alan’dan bir paylaşım daha!

Zonguldak Haberleri