İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte, Vergi Haftası münasebetiyle Kdz. Ereğli Vergi Dairesi'ni ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Cemal Delibaş ve Müdür Yardımcısı İlyas Çimen ile görüşen Sesli ve ekibi, vergi dairesi personelinin Vergi Haftasını kutladı.

Anne Kulaksız, son yolculuğuna uğurlandı! Anne Kulaksız, son yolculuğuna uğurlandı!

Murat Sesli̇ İyi̇ Parti̇ (1)-1

Vergi Önemine Vurgu

Ziyaret sırasında konuşan Murat Sesli, vergi haftası etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, vergi dairesi personelinin özverili çalışmalarını takdir etti. Vergi ödemelerinin toplumun gelişimi ve hizmetlerin devamlılığı için hayati öneme sahip olduğunu belirten Sesli, vergi haftasının bu bilinci artırmak adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Murat Sesli̇ İyi̇ Parti̇ (3)

Personelle İstişare

Ziyaret sırasında Vergi Dairesi personeliyle de istişarede bulunan Sesli ve beraberindekiler, vergi sistemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunarak, yerel yönetimlerin vergi politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Murat Sesli̇ İyi̇ Parti̇ (2)

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli "Bu başarıda sizlerin de elbette büyük payı var. Hem 3 sanayi kuruluşumuzu hem de tüm vergi dairesi çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu vesile ile vergi haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve ekibi, Vergi Haftası'nı coşkuyla kutlayarak, vergi dairesi personeline teşekkür etti.

Murat Sesli-3

Aybüke Ünal

Ereğli Haberleri