Zonsiad'ın fuarı... Zonsiad'ın fuarı...

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan yaşanan sel felaketini değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Tarihte böyle rüzgar fırtına alamamış. Cenaze evinde müzik çalınır mı? Bir afet yaşamışız bu yaraları saralım sonra eleştirilerinizi sonra yapın. Bu milleti sizi seveceğini düşünüyorsanız bu millet hala tanıyamamışsınız. Can kayıpları maddi hasarlar var. 50 yıldan sonra yaşanan afetten bahsediyoruz”dedi.

Tarihte Zonguldak böyle bir fırtına almamış’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Öncelikle geçmiş olsun. Aynı zamanda kaza yaşandı. Zonguldaklı kardeşimiz vefat etti. Yeni de evlenmişti. Bir felaket geride bıraktık. Yetkililer açıklamalar yaptı. Tam fırtına. Denizde de yaşandı. İçişleri Bakanı Antalya’da olmasına rağmen Ankara’ya geçip Ereğli’de oldular. Sabah döndük oradan. Bizler merkez de hangi noktalara acilen müdahale edilmesi gerekiyorsa yaptık. Sayın Valimizin yoğun bir trafiği oldu. Öğleden sonra Ereğli’deydi. Devletin bütün yetkilileri ayağa kaldırdılar. Tam fırtına. Tarihte böyle rüzgar fırtına alamamış. Cenaze evinde müzik çalınır mı? Bir afet yaşamışız bu yaraları saralım sonra eleştirilerinizi sonra yapın. Bu milleti sizi seveceğini düşünüyorsanız bu millet hala tanıyamamışsınız. Can kayıpları maddi hasarlar var. 50 yıldan sonra yaşanan afetten bahsediyoruz. Zonguldak Belediyesinin araçları Ereğli’de çalışıyor”diye konuştu.

Vatandaşın zor anını kullanmayın’

Kurumun zor bir dönemden geçtiğini ifaden Başkan Çağlayan, “Bu açıklamaları doğru bulmuyoruz. Elektrik konusunda bir sıkıntı yaşandı. Çok ciddi rüzgardan dolayı trafoların yarısına kadar sıkıntılar yaşadı. İnsanlar yürümekten zorlandığı dönemlerde kurum zor bir dönemden geçti. Eksikler var mı var. Elektriksiz kalanlar var. Engellilerimiz var. Üşüyenler var. Ne ye fayda sağladı. Yeniden siyaset sahnesinde olmak için size birşey sağlamayacak. Vatandaşın zor anını kullanmayın. Burada BEDAŞ’ında üzerine düşeni yapması gerekiyor. İlave yatarımlar yapmıyorsa belediye başkanı gerekeni yapacaktır. Bu şehrin sahipleri var. Konunun. Üzerinde. İşi yapın. Zonguldak çok ciddi yağış ve fırtına aldı. Neden deremiz taşmadı.Emral Çarşısını neden su basmadı. Altyapılar yapılmış mı? Bunun vatandaşta bir karşılığı yok. Eksikler var. Bakan Yardımcısı Bakanımız aradı. Acıların sarılması için el birliğine ihtiyaç olur”dedi.

Emre Can Bayram