Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, 7 ilçede seçimleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk,

7 ilçenin tamamında seçimleri gerçekleştirdiklerini ve son ilçe olan merkez ilçeyi perşembe günü gerçekleştirerek 23 Eylül’de il seçimini yapacaklarını belirtti. Öte yandan seçimlerin hepsinin tek adaylı olduğunu ve il seçiminizde tek adaylı gerçekleşeceğini söyledi. 

AK Parti Zonguldak’a küstü mü? AK Parti Zonguldak’a küstü mü?

Başkan Öztürk’ün açıklamaları şu şekilde;”Evet bildiğiniz gibi 7 ilçenin seçimini yaptık, kongresini yaptık. Sekizinci ve son ilçemiz, merkez ilçenin de perşembe günü Aşık Veysel Kültür Merkezi'nde kongremizi gerçekleştirerek il kongremize doğru inşallah gidiyoruz. Bunların hepsi sulh içinde, birlik, beraberlik içinde oldu. Bununla ilgili bütün dava arkadaşlarıma, başkanlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca göreve gelen bütün başkanlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum. Eylül 23 gibi inşallah il kongremizi yapacağız. Bu da yine tek adaylı olacak. Sayın Devlet Bahçeli'nin emirleriyle. Ondan sonra da belediye seçimlerinize bakacağız. Şu an itibariyle bize gelen bir şey olmadığı gibi biz şu anda tek adaylı gibi çalışmalarımıza başladık” dedi.