Zonguldak hem doğasıyla hem jeolojik yapısıyla dikkat çeken bir Karedeniz şehridir. Karaelmas şehri olarak bilenen Zonguldak Türkiye'nin ekmek kapısı olmakla birlikte tarih açısından da önem arz ediyor. 

Zonguldak liman, maden ve turizm şehri olarak biliniyor. Coğrafya kitaplarında daha çok sanayi faaliyetleri yahut madencilikle yer edinse de aslında Zonguldak masmavi sahilleri ve yemyeşil tabiatıyla gelen herkesi mest eden bir turizm şehridir. 

Peki Zonguldak'ta gezerken nerelerde konaklanabilir? Yazımızın içinde işte aradığınız cevaplar...

ZONGULDAK OTELLERİ

Dedeman Zonguldak Otel, Babizer Konaklama ve Restaurant, Staron Otel, Deniz Otel, Onka Otel, Öğretmen Evi, Polis Evi Zonguldak'ta kalınabilecek yerler arasında yer alıyor. Bu otellerin dışında daha uygun olan öğretmen evleri, polis evleri ve askeriyenin konaklama tesislerinde de yer ayırtarak kalınabilir. 

DEDEMAN OTEL

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar!

Zonguldak'ın merkezinde yer alan otel deniz manzaralı odaları, konforlu iç dizaynı,merkezi klima sistemi içinde bulunan spor salonu ve spası, havuzu ile daha kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin adresidir.204 odası bulunan otelde odaların bir kısmı deniz manzaralıdır. Aile konaklamaları için de son derece uygun olan Dedeman Zonguldak’taki oda seçenekleri arasında Single Superior, Superior King Room, Double Superior, Single Deluxe, Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Double Deluxe, Junior Süit ve Apart Deluxe Suit gibi opsiyonlar yer almaktadır. Dedeman Zonguldak’ta standart oda olarak tercih edilebilen Single Superior odalarda LCD televizyon, minibar, klima, özel banyo, saç kurutma makinesi, ütü, ütü masası, çalışma masası ve ücretsiz yüksek internet hizmeti bulunmaktadır. Otelin çevresinde eğlenmek için alkollü mekan, avm ve Starbucks gibi mekanlar bulunmakta. Otel Zonguldak 100. Yıl Belediye terminaline en yakın bulunan oteldir. Otel şehir merkezine yakın olsa da plajlara çok yakın değilir. Çevresinde yürüme mesafesinde Kozlu Sahili bulunuyor. Sahilde mangal yapmak için alanlar bulunurken denize de girilebilecek plajı mevcuttur. Mesire alanı çocuklu aileler için de uygundur. 

İletişim bilgileri: (0372) 291 00 00 

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (2)

BABİZER KONAKLAMA VE RESTAURANT

Ortaokullu kızlar namağlup şampiyon... Ortaokullu kızlar namağlup şampiyon...

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar!-1

Babizer Konaklama ve Restaurant Otel şehir merkezinde yer almaktadır. Yeşilmahalle yönünde bulunan otele erişim taksi ile ya da şehir merkezinde kalkan dolmularla mümkündür. Şahsi aracıyla gitmek isteyen kişiler için de Kapuz yönüne doğru otelin park alanı vardır.

Lüks bir tatil isteyenlerin tercih ettiği otelin odaları deniz manzaralıdır. Otelde çamaşırhane, 24 saat açık resepsiyonu, toplantı odaları ve kat hizmetleri mevcuttur. Otel şehrin merkezinde bulunan 67 Burda AVM'ye biraz uzak olsada minibüsle ve taksiyle ulaşım mevcuttur. 

Aile ile konaklanabilecek otelde standart tek büyük yataklı oda, standart üç kişilik oda ve Honeymoon oda adı verilen süit oda mevcuttur. Otelin standart 2 kişilik odalarında 1 kişilik kahvaltı dahil, buzdolabı, LCD televizyon, çalışma masası, emanet kasası, saç kurutma makinesi, uydu kanalları ve ücretsiz yüksek hızda internet vardır. 

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (2)-1

İletişim bilgileri: (0372) 256 44 01

STARON OTEL

Şehir merkezinde yer alan otel Akgüney Deresi'nin yanında konumlanmıştır. Otele şahsi aracınızla ulaşabilir yahut dolmuş ve taksi kullanarak ulaşabilirisiniz. Otelin kendine ait ücretsiz park alanı vardır. Ferah odaları, şehir merkezine yakın olan otel ailecek tercih edilebilecek yerler arasındadır. Otelde 24 saat açık resepsiyon, danışma hizmetleri ve ücretsiz açık büfe kahvaltı gibi seçenekler sunulmaktadır. Staron Otel'in toplamda 40 otel odası vardır.

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (3)

Şehir manzarası olan standart odalar, şehir manzaralı superior oda ve iki ayrı yataklı oda gibi oda seçenekleriyle konuklarını ağırlayan Staron Otel’in odalarında elektrikli su ısıtıcısı, LED televizyon, masa, saç kurutma makinesi, ücretsiz yüksek hızda internet, telefon ve kozmetik ürünleri mevcuttur.

İletişim bilgileri: (0372) 252 16 16

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (4)

DENİZ OTEL

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'ne bağlı Yayma Mahallesi'nde bulunan otelin hemen ilerisinde Ilıksu Plajı, iki restaurant ve aileler için piknik alanları vardır. Deniz, sahil ve yeşilikle iç içe olan otele şahsi araçla, taksi ile ve belediye otobüsleri ile ulaşmak mümkündür. Otel Kozlu Terminali'ne yakındır. 

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (3)-1

Deniz manzaralı olarak hizmet veren Deniz Otel; açık büfe kahvaltı, ücretsiz kablosuz yüksek hızda internet ve ücretsiz otopark gibi imkanlar ile konuklarını ağırlamaktadır. Doğa ile iç içe bir konumda konaklama yapabileceğiniz otel, 30 odasıyla birlikte hizmet vermektedir. Günlük kat hizmetleri, restoran, 24 saat açık resepsiyon, bahçe, çamaşırhane, emanet kasası ve toplantı odaları gibi imkanlarıyla tercih edebileceğiniz otel aynı zamanda bölgenin ünlü plajlarına da yakındır.

İletişim bilgileri: (0372) 266 57 88

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (5)

ONKA OTEL

Zonguldak'ın merkezinde bulunan otelin konumu On Temmuz mahallesindedir. Otele ulaşım şahsi araçla, taksi ile dolmuşla ulaşım mümkündür. Ekonomik tatil yapmak isteyenlerin adresi olan otellerden olan Onka Otel, kat hizmetleri, restoran, teras, 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ücretsiz kablosuz internet hizmetleri ile birlikte konuklarına hizmet vermektedir. Otelde 39 oda vardır. 

İletişim bilgileri: 0545 210 03 03

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (6)

ZONGULDAK'TA KALINACAK DAHA EKONOMİK YERLER

ZONGULDAK ÖĞRETMEN EVİ 

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (9)

Zonguldak Öğretmen Evi Kozlu ve Zonguldak arasında bulunan Zonguldak- İstanbul yolu üzerinde bulunmaktadır. Öğretmen evinde deniz manzaralı odalar, rahat odalar, kafe, bahçe ve restorant mevcuttur. Öğretmen evi 67 Burda adlı avmye, Sturbucks'a ve Kozlu Sahil'e oldukça yakındır. Çocuklu ailelerin tercih edebileceği öğretmen evi şehir merkezine ve Zonguldak 100. Yıl Terminali'ne de yakındır. Her yere ulaşım mümkündür. 

İletişim bilgileri: (0372) 257 79 11

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (7)

ZONGULDAK POLİS EVİ

Zonguldak Polis Evi Zonguldak- İstanbul yolu üzerinde bulunuyor. Deniz manzaralı odalarıyla ve temiz odalarıyla misafirlerine konfor sağlayan Polis Evi 67 Burda AVM'ye, Strabucks'a, eğlence ve  mekanlarına, plaja, sahile yakındır. Ailecek ve tek konaklanabilecek bu yere önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. 

İletişim bilgileri: (0372) 266 04 40

Zonguldak'taki kalınabilecek en iyi mekanlar! (10)