Vatandaşlar, kedinin durumunu gördükten sonra hayvansever Seda Mercan'a haber vererek yardım talep etti. Mercan'ın yönlendirmesiyle kedinin tedavisi için harekete geçildi ve kedi veteriner kliniğine getirildi.

Şiddet sonucu ağır yaralanan kedinin sağlık durumu ciddi olduğu için öncelikle gözlem altına alındı. Ardından yapılan operasyonla kedinin çenesine plak uygulaması ve serklaj telleriyle sabitleme işlemi gerçekleştirildi. Veteriner hekim Fatih Yaman, kedinin operasyonu başarıyla atlattığını ve şu anda iyileşme sürecinin iyi gittiğini belirtti.

A W188794 01

Hayvansever Seda Mercan, kediyi ilk gördüğünde duygusal anlar yaşadığını ve uzun bir tedavi süreci olduğunu dile getirdi. Ancak kedinin inanılmaz bir şekilde iyileştiğini ve eski sağlığına kavuşmaya başladığını söyledi. Veteriner hekimlerin özverili çalışmalarıyla kedinin durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiğini vurguladı.

Kedinin tedavi sürecinin tamamen sonuçlanması için halen bir süre daha devam etmesi gerektiği belirtilirken, şimdiden yaşadığı olumlu gelişmelerin sevindirici olduğu ifade ediliyor.

Kent merkezinde taciz! Ekipler sevk edildi Kent merkezinde taciz! Ekipler sevk edildi

İHA

Zonguldak Haberleri