TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 36.haftasında oynanan Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında yaşanan saha içi ve saha dışı olaylara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Gurbetçi Elmaslar, “Otobüsümüz taşlanmış ve polis tarafından hiçbir aksiyon alınmamıştır” ifadelerini kullandı.

"TÜRK SPORU İÇİN KARA GÜN. KINIYORUZ"
21 Nisan'da oynanan Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında yaşanan olayların Türk sporu için kara gün olduğunu vurgulayan Gurbetçi Elmaslar, şu ifadelere yer verdi;

"Tanım :Spor kardeşlik ve barıştır.. 

VARAN 1 Dünkü maçta kendini bilmezler tarafından Zonguldak tan taraftar tasıyan otobusumüz polislerin gözü onunde taşlanmış ve polis tarafından hiç bir aksiyon alınmamıştır..

Koca yürekli servis şoforu ekmek teknesi e daha çok zarar gelmemesi adına polislerin gözü önünde kendini one atmiştır..

VARAN 2 kendini bilmez 2 Serik yoneticisi maç bitimide polis ve komiserleri defalarca uyarmmıza ragmen Zonguldak Komür  Spor soyunma odası koridor girişinden bİzlere el işareti yapıp hangi güce güvendiği belli olmayan bir şekilde taraftar trübinümüzün dibine kadar gelip hakaret kufür ve tehtit ediyor. İyiki o son adımınatıp yanınıza gelmedi linç olur suçlıda biz olurduk. 

VARAN 3 ne oldugu belli olmayan özel güvenlik görevlisinin bizleri tahrik eden tavrı karşısında polis amirlerinin hiç birşey yapmaması Rezalettiiiiiii

Taraftarlarını dört gözle bekliyorlar… Taraftarlarını dört gözle bekliyorlar…

Bu ülke ayrımcılık yapmadan   hepimiz eşit hizmet almalıyız malesef dun mal ve can güvenliğimizi korumakla yükümlü Türk emniyetinin personeli tarafımızca sınıfta kalmış ve bizleri koruyamamıştır. 

SAHİPSİZ KENTİN SÜRGÜN ÇOCUKLARI
Boşuna yazmıyoruz Sahipsiz diye Futbolcusuna, taraftarına ve insanına sahip çıkmasını beceremeyenler diye inşallah sesimiz duyulur.."

HABER: Emre Sezer