Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan dramatik olay, ilçe sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Denizde bulunan genç bir erkek cesedi, bölgedeki vatandaşlar tarafından keşfedildi ve hemen yetkililere bildirildi.

Acil Yardım Ekipleri ve Sahil Güvenlik Devreye Girdi

Uzunkum Caddesi'nde spor yapmak için denize gelen vatandaşlar, denizde bir ceset fark edince derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar sevk edildi.

Ceset Denizden Çıkarılarak Morga Kaldırıldı

Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan ceset, Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından alınarak bota taşındı. Aynı anda polis ekipleri de olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldılar. Sağlık ekipleri ise cesedi ambulansa alarak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Otopsi İşlemleri ve Kimlik Tespiti Devam Ediyor

Yapılan ilk tespitlerde gencin vücudunda darp izlerine rastlanmadığı belirtildi. Ancak cesedin 25 yaşlarında bir gence ait olduğu ve kimlik tespitin otopsi işlemleriyle birlikte yapılacağı ifade edildi. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

İHA

Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”! Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”!

Ereğli Haberleri