Whatsapp Image 2024 04 19 At 10.41.09 (1)

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan altın madeni kazasının detaylı bir şekilde incelenmesi ve benzer kazaların önlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun ilk toplantısında üye seçimi tamamlandı.

Deniz Yavuzyılmaz, Komisyonda Görev Alacak

Komisyon üye seçimine ilişkin karar, bugün Resmi Gazete'de yayımlanırken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da bu önemli komisyonda görev alacak.

Yavuzyılmaz'ın Katkısı Önemli

Yavuzyılmaz, İliç maden faciasının ardından yaptığı araştırmalarla kazanın nedenlerinin aydınlatılmasına ve kamuoyunun dikkatinin olayda ihmali bulunan gerçek sorumlulara yönlendirilmesine önemli katkı sağlamıştı.

Whatsapp Image 2024 04 19 At 10.41.09

Komisyonun Gelecek Toplantısı Belli Oldu

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun başkanlığını yapacağı komisyonun bir sonraki toplantısının 24 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirileceği belirtildi. Komisyonun çalışmalarının kazanın nedenleri ve benzer olayların tekrarlanmaması için önemli bir adım olması bekleniyor.

İbrahim Yıldız

Zonguldak-Ereğli yolunda tanker kazası! Ulaşım tek şerite düştü Zonguldak-Ereğli yolunda tanker kazası! Ulaşım tek şerite düştü

Zonguldak Haberleri