https://www.facebook.com/karaelmastv67/videos/2605675113096408

 

AK Parti kurmayları Kozlu'da Milletvekili Hamdi Uçar'ın sahibi olduğu Özsüt'te basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yapılan kahvaltının ardından toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak ili ve ilçelerinde devam eden önemli çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Toplantıya Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay katıldı.

Tosun'un verdiği detaylı bilgilerden sonra gazetecilerin sorularına cevap verildi ve Tosun, tüm konulara hakim olduklarını ifade ederek şu anda yapılmakta olan çalışmaların tamamlanmasının ardından Zonguldak'ın büyük bir değişime sahip olacağını belirterek "Zonguldak'ı tanıyamayacaksınız" dedi.

Ekipler’den sıkı denetim! Ekipler’den sıkı denetim!

Tosun'un konuşmasından sonra, Milletvekili Polat Türkmen de gazetecilerin sorularını cevaplandırdı ve yapılan çalışmalarla ilgili sorulan sorulara açıklık getirdi.

Daha sonra Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da sorulan sorulara cevap verdi ve iktidardan aldıkları destekle çalışmaların devam ettiğini ve üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirttiler.