TFF 2.Lig'de play-off tarihleri belli oldu! TFF 2.Lig'de play-off tarihleri belli oldu!

 
1977 yılında Zonguldak'ın Devrek ilçesinde doğan ve 3 yaşında yanlış iğne yapılmasıyla bir ayağı felç olan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Döngelli, Ampute futbolunda 67 numaralı formasıyla Zonguldak'ı temsil ediyor
 
Gurbette kurduğu Ampute futbol kulübüyle Zonguldak ve Devrek'i temsil eden Hüseyin Döngelli, Zonguldak'ta engellilere sahip çıkılmadığından sitem ederek, "İmkanlarımız olsaydı Zonguldak veya Devrek'de böyle bir spor takımı kurabilseydik engelli arkadaşlarımızla çok mutlu olurdum" dedi. 
 
 
Hüseyin Döngelli, İmza Gazetesine yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
"Devrek doğumluyum evli iki çocuk babası ve Gaziantep'de ikamet etmekteyim. Çocukken yanlış iğne yapılması sonucu bir ayağım felç oldu. Sonra 1997'de TTK Üzülmez'de işe başladım. Engelli kontenjanından 2015 yılında emekli oldum. Kendi memlekettimizde bizlere engelli kardeşlerimize destek verilmiş olsaydı bizler Zonguldak olarak liglerde boy gösterirdik malesef bizlere destek verilmedi. Dışarıda Zonguldak'ı temsil ediyorum. Destek olunmadığı için engelli kardeşlerimiz evlerinden çıkmıyor. Malesef üzücü bir durum. Futbol aşkı çocukluktan beri meraklı ve hevesliydim. Çalışırken ampute futbol ile tanıştım. Ankara Yenimahallede başladık. Ankara Yenimahalle, Samsun, Gaziantep, Şehitkamil Buca belediyespor, Başakşehir, Batman belediyespor, Gaziantep engelliler, Adana Kozanspor, Sakarya ampute futbol takımında oynadım. Şuan halen Gaziantep ampute futbol takımı başkanı ve sporcu olarak 67 numara formayı giymekteyim" dedi. 
 

Hüseyin Döngelli, "İmkanlarımız olsaydı Zonguldak veya Devrek'de böyle bir spor takımı kurabilseydik engelli arkadaşlarımızla çok mutlu olurdum. Daha önce TRT SPOR kanalı benimle röportaj bile yaptı ama Zonguldak medyası beni göremedi" dedi.