Zonguldak'ın merkezinde bulunan ve bin bir güçlükle TTK'dan alınan Lavuar alanının trajikomik hikayesine yenisi eklendi. İsmail Eşref'in ardından Selim Alan'ın da proje hazırlatıp 550 araçlık otoparkıyla Zonguldak'a nefes aldıracağı belirtilen Lavuar alanı bir türlü yapılamıyor.

Otoparkının maliyetinin yüksek olması nedeniyle ihaleyi alan firmanın itirazı üzerine tekrardan ihaleye çıkacağı belirtilen Lavuar alanı defalarca kazılıp doldurulurken projeye bir türlü başlanılamadı. 

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Çevre Bakanının geleceği gün depremin olması nedeniyle ertelenen programda projenin açıklanacağı belirtilmişti. Bakanın gelememesi üzerine iptal edilen programla birlikte projeye de başlanılamadı.

Bununla birlikte Lavuar alanında proje hariç bir çok şeye şahit olunuyor. Alkoliklerin mekanı, umumi tuvalet haline gelen Lavuar alanında çöp döküm işlemene de başlandı. 

İmza Gazetesi whatsapp ihbar hattına 5 Hazıran sabahı çekilen fotoğrafı atan vatandaş, olaya tepki gösterip yetkilileri göreve davet etti. 

Çöplerin 5 Haziran Dünya Çevre Gününde dökülmesi ise ayrıca durumun vahamiyetini ortaya serdi.