TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 36.haftasında 21 Nisan Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile Serik Belediyespor’un kümede kalma savaşı vereceği mücadeleye, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Trendyol Süper Lig’de görev yapmış ve Trendyol 1.Lig maçlarını faal olarak yöneten Gaziantep A Klasman hakemi Ali Yılmaz atandı.

Ali Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesi A Klasman yardımcı hakemi Ramazan Ufuk Avdaş, Ankara bölgesi A Klasman hakemi Mehmet Dura üstlenirken, Aksaray B Klasman hakemi Volkan Okur ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

ZONGULDAK’A UĞURSUZ GELİYOR!
 

Ali Yılmaz daha önce Zonguldak Kömürspor’un iki maçında düdük çaldı.

Temsilcimiz, Yılmaz’ın düdük çaldığı 2020-21 sezonunda Şanlıurfaspor deplasmanında 3-0 ve 2021-22 sezonunda düdük çaldığı Kırklarelispor deplasmandan da 2-1’lik mağlubiyetlerle ayrıldı.

Öte yandan yönettiği 2 maçta Zonguldak Kömürspor’a 4 sarı kart çıkartırken, rakiplerine de 1 kez kırmızı kart gösterdi.

Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti! Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti!

4–1 YENİLMİŞTİK

Yardımcı hakem Avdaş, ligin ilk yarısında Zonguldak Kömürspor’un 4-1 mağlup olduğu Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler mücadelesinde de yardımcı hakem olarak görev yapmıştı.

HABER: Emre Sezer

Zonguldak Spor Haberleri