Devlet büyüklerinin Zonguldak’a gelişleri bir fırsattır! Bu fırsatı ganimete çevirmek ise siyasetçiler ile STK başkanlarının işidir…

Zonguldak Platformu Sözcülüğünü, Karaelmas Gazeteciler Derneği başkanlığını yaparken, “Dayak yiyeceğimizi” bile bile “Zonguldak üzerindeki ölü toprağını” kaldırma düşüncesi ve “Bir işe yarama” mantığıyla haddimizi aşmıştık!

Zonguldak-Filyos yolu (Mithatpaşa Tünelleri) için ortak manşetler hazırlatıp pankartlara asıp Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın valilik ziyaretinde açmıştık…

Sonradan toplanan 40 bin imza ve sonuçta çalışmaların başlanmasına medya, STK’lar olarak öncülük etmiştik…

Zonguldak Havalimanı’ndan THY aracılığıyla iç hat seferlerinin başlaması, dış hat seferlerinin de düzenli ve 12 ay boyunca yapılması için 2013-2019 yılları arasında Zonguldak Platformu ve Avrupa Zonguldaklılar Derneği uğraşmış, son nokta yine Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Zonguldak’a gelirken havada konulmuştu!

Pistin uzama ve genişlemesi de yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ankara’da ulaşılarak sağlanmıştı.

Sözün özü; Zonguldak, Bartın, Karabük ve hatta yurt dışındaki bölge halkına hizmet eden kentin en büyük 2 projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerek Zonguldak’a gelişte gerekse Ankara temaslarıyla ulaşılarak hayata geçirildi.

Somut örnekler üzerinden hatırlatmanın ardından gelelim asıl meseleye!

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Şubat günü Zonguldak’a gelişi “Ganimetten” bilinip bir şey istendi mi?

Biri de çıkıp "Zonguldak'ın sorun-taleplerini” söylemiş midir acaba?

Veya Zonguldak halkının hiçbir sorunu – talebi yok mudur?

***

Zonguldak İl Özel İdare'de yolsuzluk iddiası! Zonguldak İl Özel İdare'de yolsuzluk iddiası!

Biri de çıkıp "Zonguldak'ın sorun-taleplerini” söylemiş midir acaba? Makale: Biri de çıkıp "Zonguldak'ın sorun-taleplerini” söylemiş midir acaba?