Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yaparken emekli olan Veli Köktürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile görüştükten sonra Şenol Yücel’den boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ereğli Kömür Havzası Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı oldu.

İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum! İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum!

Veli Köktürk’e göreve başlamasından sonra bu aralar tebrik ziyaretleri devam ediyor. Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak bende kendisini ziyaret ederek tebrik ettim çalışmalarında başarılar diledim.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Köktürk’le yapacağı çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yaptıktan sonra güzel sohbetin ardından fotoğraf çekimiyle ziyaret sona erdi. Fotoğrafı konuşturduğumuzda Amelebirliği gibi önemli bir yerde görev yapacak olan Veli beye yeni görevinde başarılar diliyorum.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.