2009'da yapılan komiser yardımcılığına geçiş sınavındaki usulsüzlük ve hırsızlıklara yönelik sürdürülen FETÖ soruşturmasında düğmeye basıldı ve tam 467 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi Dev operasyon Zonguldak dahil 67 ilde eş zamanlı baskınlarla başladı. Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik farklı alanlarda yürütülen soruşturmaların en önemlilerinden olan sınav hırsızlıklarına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre terör örgütünün emniyet yapılanması kapsamında Komiser yardımcılığına geçiş sınavında gerçekleştirdiği hırsızlıklara ilişkin Türkiye genelinde yürütülen soruşturmada Başsavcılık son dakika kararı ile düğmeye bastı ve operasyonu başlattı.

TAM 467 ŞÜPHELİ VAR!

Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi? Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi?

Son dakika talimatı verilen operasyonlarda haklarında gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin tam 467 kişi olduğu belirtildi.

67 İLDE BASKIN VAR!

Söz konusu şüphelilerin hakkında gözaltı kararı ile başlatılan operasyonun tam 67 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştiridildiği belirtildi.

2011 YILI İÇİN DE SORUŞTURMA VARDI VE ÇOK SAYIDA GÖZALTI UYGULANDI

FETÖ'nün 2011 yılındaki Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavında da sorularını sızdırması söz konusuydu ve bu soruşturmada 70 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Fetullahçı hainler KPSS'den komiserlik sınavına kadar çok sayıda sınavda hırsızlık yaparak örgüt üyelerini devlet kademelerine yerleştirmişti. Operasyonda Zonguldak'ta da gözaltılar olurken ayrıca operasyonların da yapıldığı öğrenildi. Gelişmeler imzagazetesi.com.tr sitemizde...