İŞKUR, TYP kapsamında toplamda 530 personel alımı yapacağını kamuoyuyla paylaştı. Bu alımların 3 farklı şehirde yapılacağı da belirtildi. Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar, belirli süre boyunca çalışabilecekler. İşte Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar kapsamındaki detaylar...

Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar kapsamında 530 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu iş ilanının çalışma süresi ise geçici olarak belirtilmiştir. Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar 9 aylık çalışacaklardır. Diğer detaylar da ilgili adaylar için paylaşılmıştır. İşte önemli ayrıntılar...

TYP kapsamında personel alımı yapılacak iller

TYP kapsamında toplamda 3 farklı şehirde personel alımı yapılacaktır. Aşağıda personel alımı yapan iller ve başvuru tarihleriyle ilgili bilgiler verilmiştir:

Bayburt Merkez Valiliği Personel Alımı İş İlanı No: 316199, 316276, 316198: 22 Kasım 2023 tarihinde sona erecek

Zonguldak Çaycuma Kaymakamlığı Personel Alımı İş İlanı No: 316196: 24 Kasım 2023 tarihinde sona erecek

Ankara Altındağ Valiliği Personel Alımı İş İlanı No: 316200: 24 Kasım 2023 tarihinde sona erecek

İŞKUR TYP kapsamında 530 personel alımı yapacağını duyurdu: 3 farklı şehirde alım yapılacak resim: 0

Başvuru şartları neler?

TYP kapsamında alınacak olan personellerin taşımaları gereken bazı başvuru şartları vardır. Bu şartlardan ilki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak olup kuruma kayıtlı olmaktır. 18 yaşını tamamlamış olmak ve SGK’ya bildirilmiyor olmak gerekir. Yani çalışmak isteyenlerin SGK’ya bağlı olmamaları önemlidir. Açık öğretim öğrencileri hariç bir lisans ya da önlisans programına kaydının olmaması gerekir. Aynı zamanda emeklilik ve malul aylığı alınmamalıdır.

Acılık’da duman paniği! Acılık’da duman paniği!

Başvurular nereden yapılacak?

Kasım ayında yayımlanan ilanlara başvurular hala devam etmektedir. Yukarıda yer alan güncel listede belirtilen son başvuru tarihine kadar adaylar, başvurularını yalnızca İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler. Buna göre başvuruların sadece online olarak kabul edileceğine dikkat edilmelidir. Online haricinde diğer başvurular geçersiz sayılacaktır.

MEB TYP personel alım ilanı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Manisa genelinde farklı ilçelerde görevlendirilmek üzere yeni personel alımı yapacaktır. Toplamda 200 kişilik kadro için ilan yayımlanmıştır. İlgili ilan detayları İŞKUR TYP kapsamındaki ilanlardan ulaşmak mümkündür.