Zonguldak'ta Ak Parti ve CHP'nin 2'şer milletvekilliğine kesin gözüyle bakılırken her 2 partinin de 3. sıra adayına tepki gösteren partililerin MHP adayı Murat Kotra ismine yöneldiği iddia ediliyor. 

5. MİLLETVEKİLİNİ KÜSKÜNLER BELİRLEYECEK!

Zonguldak 5. milletvekilini arıyor! Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul'un Zonguldak'tan milletvekili seçileceğine kesim gözüyle bakılırken 5. isme küskünlerin karar vereceği yönünde hava oluştu. 

Ak Parti'nin 3. sırasındaki Ahmet Çolakoğlu ile CHP 3. sırasındaki Doğa Şanlıoğlu ve Murat Kotra arasından birinin 5. milletvekili olacağına kesin gözüyle bakalıyor.

Ahmet Çolakoğlu'na özellikle devletin arazilerini kiralaması, Zonguldak yerine Bartın'a yatırım yapması ve deprem zamanı fahiş fiyattan battaniyeyi sattırıp toplu almak isteyen partililere bile indirim yapmaması ile bölge muhtarlarıyla arasının açık olması nedeniyle tavır gösterenler Cumhur ittifakının ortağı partinin adayı olması nedeniyle MHP Milletvekili adayı Murat Kotra'ya yönleniyor.

Ayrıca Ak Parti'nin 4. sıra adayı Nejdet Tıskoğlu'nun çalışkanlığını takdir eden seçmenin seçilip seçilmeme durumuna göre hareket edeceği öğrenildi.

CHP'liler ise FETÖ ile anılan DEVA Partisinden birinin gösterilmesine ve üstelik te gösterilen adayın Zonguldak dışından olmasına tepki gösterip yine ulaşabilecekleri aday olarak gördükleri Murat Kotra ismi üzerinde duruyorlar. 

Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi