ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker arasında imzalanan protokol, iş sağlığı, güvenliği ve çevre konularında büyük bir adımı simgeliyor. Bu iş birliği kapsamında, ulusal ve uluslararası standartlar ve mevzuatlar doğrultusunda değerlendirmeler yapılacak ve ortak bilimsel araştırmalar ile eğitim programları düzenlenecek.

Ayrıca, mevcut çalışma disiplinlerinde iyileştirmeler sağlanarak, iş sağlığı, güvenliği ve çevre alanlarında ileri teknoloji uygulamaları olan insansız sistemler, dijital ikiz ve yapay zekâ gibi yenilikçi çözümler üretilecek.Whatsapp Image 2024 03 20 At 15.03.30 (1)

Bu stratejik iş birliği, akademisyenler ile sektör uzmanları arasındaki etkileşimi artırarak bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik edecek, böylelikle sürdürülebilir çözümlerin geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak bir platform oluşturmayı hedefliyor.

En çok camii olan iller açıklandı! Bakın Zonguldak kaçıncı sırada En çok camii olan iller açıklandı! Bakın Zonguldak kaçıncı sırada

Aytaç Öztürk 

Zonguldak Haberleri