Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Melike Malkoç Özdemir ve Doğukan Kilcioğlu, Türkiye Üniversitelerarası Salon Atletizm Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 2023-2024 sezonu faaliyetleri kapsamında, 6-7 Mart tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilen şampiyonada ZBEÜ öğrencileri, ülkemizi temsil ederek muhteşem bir performans sergiledi.

Aw162390 01 (1)

Şampiyonada ZBEÜ Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi milli atlet Melike Malkoç Özdemir, kadınlar 60 metre kategorisinde, ve Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi milli atlet Doğukan Kilcioğlu, erkekler 60 metre engelli koşusunda Türkiye şampiyonu unvanını kazandı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, elde edilen bu önemli başarıların, üniversitenin spor alanındaki etkili çalışmalarının bir göstergesi olduğunu vurguladı. Özölçer, Melike Malkoç Özdemir, Doğukan Kilcioğlu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Aybüke Ünal 

Kentin göbeğinde büyük rezillik! Kentin göbeğinde büyük rezillik!

Zonguldak Haberleri