DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçtiğimiz hafta geldiği Zonguldak’ta ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin olumsuzluğuna işaret ederek “Benin ekonominin başında olduğum Türkiye ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Paramız pul olmuş hayat pahalılığı almış başını gidiyor. Emeklilerimiz, dar gelirlilerimiz perişan durumda” gibi eleştirisel konuşmalarının ardından cebinden çıkardığı SARI KARTI maçı yöneten hakem gibi göstererek;

31 Mart’ta “Cumhurbaşkanına gösterin uyarı olsun”

Zonguldak Belediyesi'nin işini vatandaş yaptı! Zonguldak Belediyesi'nin işini vatandaş yaptı!

Ali Babacan, “Sayın Erdoğan bu ülkeyi 20 yıldan fazla yönetiyor ama artık durumlar değişti ve yönetemez hale geldi. 31 Mart’ta sandıklar önünüze konduğunda çıkan sonuçlar ve genelde kaybedilen belediyeler Erdoğan’a “Sarı kart” ikazı gibi olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Babacan’ın cebinden çıkartıp elinde tuttuğu sarı kartın anlamının ne olduğunu ve nereye gideceğini tahmin etmek hiç de zor olmadı ve bir zamanlar emrinde olduğu Cumhurbaşkanına SARI kartı gösteriverdi. Siyaset işte böyle bir şey. Bugün varsın, yarın yoksun.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen