Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İbni Sina Kampüsü'nde, çağdaş eğitim standartlarına uygun olarak tasarlanan yeni Eczacılık Fakültesi merkezi derslik ve laboratuvar binasının inşasına başlandı.

Zbeü İbni Sina Kampüsü'ne Yeni Eczacılık Fakültesi Binası Inşa Ediliyor.. (1)

Proje Detayları:

  • İnşaat taban alanı: 1168.69 metrekare
  • Toplam inşaat alanı: 8612.55 metrekare
  • Kat sayısı: 6 kat
  • İçeriği: 4 adet 260 kişilik amfi, 7 öğrenci laboratuvarı, 1 bilgisayar laboratuvarı, 30 ofis, 4 derslik, 1 kütüphane, 1 kafeterya

ZBEÜ REKTÖRÜ AÇIKLAMALARI

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yeni binanın öğrencilere daha nitelikli bir öğrenme ortamı sunacağını belirtti. Öğrencilere en iyi eğitim imkânlarını sunmayı ve modern bir öğrenme ortamı oluşturmayı misyonları olarak gördüklerini ifade etti.

Zbeü İbni Sina Kampüsü'ne Yeni Eczacılık Fakültesi Binası Inşa Ediliyor.. (2)

ÖĞRENCİLERE NİTETİLİKLİ BİR ORTAM 

Özölçer, projenin İbni Sina Kampüsü'nde başlatıldığını ve Eczacılık Fakültesi merkezi derslik ve laboratuvar binasının öğrencilere amfiler, laboratuvarlar, ofisler, derslikler, kütüphane ve kafeterya gibi alanlarda daha nitelikli bir öğrenme ortamı sunacağını vurguladı.

MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı! MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı!

Bu adımın, üniversitenin eğitim standartlarını yükseltme ve öğrencilere daha iyi bir eğitim deneyimi sunma çabalarının bir parçası olduğunu belirten Özölçer, projenin başarıyla tamamlanmasıyla öğrencilerin modern bir altyapıda eğitim almaya başlayacaklarını ifade etti.

Zbeü İbni Sina Kampüsü'ne Yeni Eczacılık Fakültesi Binası Inşa Ediliyor...1

İHA