Zonsiad 'ın (Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği) organize ettiği kampanya ile toplanan 1 TIR dolusu kumanya Zonguldak'ta dağıtılmak için yola çıktı. TIR'ın yola çıktığını duyuran Muhammet Murat Cüntay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şimdi sıra 2. Tırda inşallah TEBRİKLER ZONSİAD... Nejdet Başkanın dediği gibi haset değil hasret! Dernek Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Yardımcıları Serpil Cüntay, Orhan Bayraklı ve Yönetim Kurulu Üyesi tüm arkadasları tekrar tebrik ederim" dedi.

Başkan Nejdet Tıskaoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) olarak Zonguldak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize COVID-19 Koronavirüs nedeniyle oluşan ekonomik sıkıntı sebebiyle ortaya çıkan bu zor zamanda destek olabilmek amacıyla başlatmış olduğumuz “Bir El de Sen Ver” kampanyasında, üyelerimiz ve sevgili dostlarımızın desteği ile hazırlanan kumanyalarımız bugün hemşehrilerimize teslim edilmek üzere yola çıktı. Kampanyamıza destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız."

" width="560">

Zonguldak'ta Ereğli-Çaycuma yarışıyor! İşte ankette son durum... Zonguldak'ta Ereğli-Çaycuma yarışıyor! İşte ankette son durum...