Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Atınç Kayınova ile birlikte ilk olarak Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret eden Tahsin Erdem, daha sonra Türk Standartları Enstütüsü yetkililerinden vatandaş memnuniyeti ve belediye personelin çalışma performansını artırmak için verilen ‘ISO 9001’ ve ‘ISO 1002’ eğitimi hakkında brifing aldı.

CHP’Lİ BELEDİYELER ARASINDA İŞBİRLİĞİ
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve Atınç Kayınova ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantatcı ile birlikte belediye bünyesinde kurulan ÇAYBEL şirketinin sahibi olduğu geri dönüşüm şirketi ve atölyeleri yerinde inceledi. 

Şirketin yapısı ve faaliyet alanlarını yerinde tespit eden Tahsin Erdem, “dayanışmacı belediyecilik” anlayışı ve  “üreten belediyecilik” felsefesiyle vatandaşa daha iyi hizmet vermek için CHP’li belediyeler arasında işbirliğine gideceklerini söyledi. 

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

Halkın emanet ettiği koltuğu en iyi şekilde temsil ederek, kamunun tek kuruşunu ziyan etmeden çalışacaklarını ifade eden Tahsin Erdem, “Bu anlamda bölgemizde taraflı tarafsız herkesin takdirlerini kazanan Çaycuma Belediyesinde yapılan çalışmaları yerinde gözlemledik. Çaycuma Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Zonguldak Belediyesi şeffaf, vatandaş memnuniyetinin ön planda olduğu, üreten, vizyoner ve sosyal belediyelik kavramlarıyla tanışacak. ‘Ben yaptım oldu’ devri bitecek. Sorunları paydaşlarıyla birlikte ‘ortak akıl’ ile çözeceğiz. Birleri değil beldiye kazanacak, Zonguldak kazanacak” dedi.