Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, Zonguldakspor sevdası çok büyüktür ve büyük taraftarın beklentisi de büyüktür ama gel gör ki madenci takımı Zonguldakspor desteksiz bir şekilde 2. ligde zor şartlar altında mücadele etmektedir.

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

Stadı yok, tesisi yok, yatacak yeri yok, orda burda, ona-buna boyun eğmekle garip bir şekilde mücadelesini veriyor. Ekonomik desteği sınırlı sayıda. Koskoca ilin takımı maçlarını ilçe stadı Devrek'te oynuyor. Çok büyük taraftarı var maçlara gidemiyor. Transfer döneminde parasızlık ve gerekli desteği alamaması sebebiyle aldığı futbolcuların gücü ortada. Hedefi yok, geride kalan 6 haftada nasıl bir takım olduğu meydanda. Kümede kalsın yeter deniyor.

Zonguldak stadı bakıma alınacağı için maçlar Devrek'te oynanıyor ve 2. yarıda yetişeceği söyleniyor. Ne olacağı net olarak belli değil. Takımın kulübü var ama bakımsızlıktan içeri girilmiyor, futbolcular göçebe gibi orada-burada kalıyor. Tablonun inanılmaz şekilde olumsuz olması sebebiyle bu takımdan taraftarın başarı beklemesi de mucize olacaktır.

Büyük Zonguldakspor taraftarı fotoğraflardaki kalabalığıyla hatırlanmaya devam ediyor. 

Mustafa Emen