Çaycuma Gençlerbirliği Spor kulübünde 4 yıl eğitim gören voleybolcu Beril Başarır geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olmuştu, sonrasında ise Milli Takıma çağrıldı.

Daha önce Çaycuma Gençlerbirliği takımında voleybol kategorisinde yer alan ve daaha sonra Galatasaray da üst düzey performans sergileyen yıldız adayı Beril Başarır, Voleybol Federasyonu'nun U16 kategorisinde 40 sporcunun yer alacağı Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.
Ankara TVF binasında Voley otelde yapılacak olan kampa davet edilen Başarır'ın bir önceki takımı olan Çaycuma Gençlerbirliği takımını da mutlu etti. Çaycuma Gençlerbirliği voleybol antrenörü Mustafa Akkaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Yıllardır milli takıma voleybolcu kazandırma hayalini gerçekleştirdik, çok mutlu olduk. Kulübümüz bünyesinde profesyonel takımlara ve milli takımlara yetiştirebilecek bir çok yetenek ve bunun yanında serüven ise yeni başladı" dedi.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Çaycuma Gençlerbirliği Spor kulübü başkanı Gökhan Akırşan ise "Bizim icin çok ayrı,çok özel ve kelimelerle ifade edilemeyecek bir mutluluk. Çaycuma'nin gururu kızımın gelişimine katkıda bulunan Antrenörlerimiz Mustafa Akkaya ve Rüya Yıldız hocamıza, bizlere güvenen ve evladını teslim eden Beril'imizin ailesine çok teşekkür ediyor, milli takım yolunda başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.