1969 yılında tekstil sektörüyle ticari yamına başlayan; enerji, kağıt, ambalaj, perakende, çimento ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Eren Holding ve bağlı şirketleri, öz kaynağa dayalı büyüme stratejisi ile ülkenin en büyük gruplarından biri olarak kabul edilmektedir.

Zonguldak’ın en güçlü Elektrik dağıtım şirketi EREN Enerji A.Ş Tesisler Müdürü Cem Çiftçi’yi Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak geçtiğimiz hafta ziyaret edip sohbet etme imkânı buldum. Kendisine sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederim.

O seçimlerde siyasetçiler baskı yapıyor mu? O seçimlerde siyasetçiler baskı yapıyor mu?

Eren Erenji şirketi gerçekten kurallara uygun şekilde hizmet eden dev bir şirket. Her ne kadar zaman zaman hakkında eleştiriler yapılsa da ve çevreye zarar verdiği iddiaları gündemden düşmese de gelip gördüğünüzde ve inceleme şansına sahip olduğunuzda bunun böyle olmadığına şahit olacaksınız. Burada her şey anında takip ediliyor ve belirlenen yasal kurallar çerçevesinde hareket ediliyor.

Çatalağzı Beldesinde bulunan bu dev şirket bünyesinde bin kişiden fazla insanımıza iş imkanı sağladığı gibi toplamda da 40-50 bin ailenin evine ekmek girmesine katkı yapıyor. Bu bakımdan değeri hak ediyor. Sayın Cem Çiftçi’nin bu anlamda omuzlarındaki yükü çok ağır ama o elinden gelenin en iyisini yaparak bu koca şirketi diğer yönetici arkadaşlarıyla ve tüm çalışanlarıyla birlikte en güzel şekilde yönetmeye çalışıyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Eren Enerji A.Ş’ye ve Tesisler Müdürü cem Çiftçi’ye bu hizmetlerinde ve görevlerinde başarılar diliyorum ve ayrıca gösterdiği misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyorum.