Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti... Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti...

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapılan önemli yatırımların incelemesi için program düzenlendi. Zonguldak'ta istihdam sağlayacak projeler bir bir tanıtıldı. 

Yatırımların incelemesi için yapılan programına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı katıldı.  İşyerlerinin bir araya toplanması için faaliyete geçirilen DEKOZON Projesi İçin bilgilerde bulunan Metin Demir, şu sözlere yer verdi; “DEKOZON Projesi'nin içinde 2500 metre² 10 adet dükkan, 200 metre² 7 adet dükkan, 100 metre² 6 adet dükkan, 150 metre² bir adet dükkan, 800 metre² bir adet ofis olacak. Toplamda dükkan sayısı 25 adet olacak. İnşaat alanı ise 25.300 metre² alan olacak ve inşaat yatırım maliyeti yaklaşık 70 milyon tl olacak.”