Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, trafik kazalarının azaltılması için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Vali Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Trafik güvenliği çok önemli. Maalesef geçen yıl pandemi sonrası 2023 yılında Türkiye’de kazaların önlenmesi için büyük bir ivme kazanmıştık. Trafik kazalarının azaltılması ölümlü yaralanma kazaların azalmasında tekrar ivme yakalamak istiyoruz. 2 haftada 741 uygulama 1523 araç denetlenmiş, 5 milyon 518 Türk lirası cezası kesilmiştir” dedi.

Seçim çalışmalarında olumsuz durum oldu mu? 

Kilimli’de uyuşturucu operasyonu! Kilimli’de uyuşturucu operasyonu!

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yerel seçim çalışmalarında şuana kadar herhangi bir hadise yaşanmadığını açıkladı.

Vali Hacıbektaşoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yerel seçim yapılacak. Seçim güvenliği için bütün tedbirler alınmakta. Takip edilmekte. Burada asıl olan bütün siyasi partilerin, belediye başkan adayları, muhtar adayları, il belediye meclis üyesi adaylarının kendilerine ifade edebilmeleri güvenlik içerisinde vatandaşların oyunu kullanması. Almış olduğumuz tedbirler tümüyle bunu sağlamaya yöneliktir. İlimizde herhangi bir hadise gerçekleşmedi. Bütün siyasi parti il başkanı adayları centilmenlik anlayışıyla bu çalışmaları saygı hoşgörü anlayışlı yürütmekte. Sizlerin vasıtasıyla hepsine teşekkür ediyorum. Seçim günü de inşallah oy ve sayıp işleri tamamlanır”dedi.

Emre Can Bayram