Oyuncu ilerleyen bölümlerde diziye katılacak. İşte detaylar...

Her hafta çarşamba günleri NOW TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin şu ana kadar büyük bir beğenisini kazanmayı başlayan Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna usta bir oyuncu daha dahil oluyor. Oyuncu Altan Gördüm, ilerleyen bölümlerde diziye katılacak. İşte detaylar...

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Nesrin Cavadzade, Serkan Keskin, Yiğit Özşener ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin paylaştığı, reytinglerde bugüne kadar üst sıralarda yer almayı başaran Şahane Hayatım dizisi usta oyuncu Altan Gördüm'ü de oyuncu kadrosuna dahil ediyor.

Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı! Nefes almak zorlaşacak! Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı! Nefes almak zorlaşacak!

Aysel'in Geçmişten Tanıdığı Birisi

Birçok gazeteciden edinilen kulislere göre Altan Gördüm, dizide Onur karakterinin annesi ve Şebnem karakterinin kayınvalidesi olan Aysel Gümüşçü'nün geçmişten bir tanıdığı olarak "Macit" ismiyle yer alacak. Doğduğundan beri çok büyük zorluklar çekmiş ve onları aşmak için çok uğraşmış olan Şebnem'in şu an yaşadığı şahane ama aynı zamanda entrika ve gerilim dolu hayat hikayesini anlatan Şahane Hayatım, şüphesiz ki oyuncu kadrosuna yapılan bu eklemeyle daha da dikkat çekecek.