Zonguldak'ta sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşın özel ihtiyaçlarını Türkiye Gazetesi dağıtıcıları karşılıyor. Doğum günü olan Zekiye İpekçi'nin doğum günü pastasını getiren Türkiye Gazetesi dağıtıcısı Bilal Demir, fide taleplerini de karşıladı.

 

Zonguldak’ta görev yapan Türkiye Gazetesi dağıtım personelleri evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü okuyucularına büyük bir vefa ve iyilik örneği gösterdi. Kentte her sabah abonelerine gazetelerini ulaştıran dağıtıcılar, ardından yaşlıların başta ekmek olmak üzere ilaç ve dezenfektan ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Şok olay! Sokak ortasında bulundu Şok olay! Sokak ortasında bulundu

 

 

15 senedir Türkiye Gazetesi abonesi olan Mehmet İpekçi'nin eşi Zekiye İpekçi'nin doğum günü nedeniyle pastası alınıp kendisine sürpriz yapıldı. 

Bilal Demir, "Zekiye İpekçi, Karaelmas Alttaşamarlıkda oturuyor. Karı koca yaşıyorlar çocukları şehir dışında. Doğum günü olduğunu öğrendim ben de kendisine pasta alıp kutladım. Daha sonraki günlerde ekstradan domates fidesi, salata fidesi, biber fidesi, ekmek vesaire ilaç ihtiyacı oldu mu arayip bana bildiriyorlar" dedi.