Karabük'te, 3 şeritli yolu kapatarak ilerleyen ve aralarında okul servislerinin de bulunduğu düğün konvoyundaki araçlarından inen bir grup altgeçidi trafiği kapatarak müzik eşliğinde oyun oynadı. O anlar cep telefonu ve araç kamerasına yansıdı.

Trafik magandaları yolu tıkadı!-1

Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın ve Zonguldak dikkat! Meteoroloji uyardı, şiddetli geliyor Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın ve Zonguldak dikkat! Meteoroloji uyardı, şiddetli geliyor

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde servis minibüslerinin de olduğu düğün konvoyundaki araçların sürücüleri 3 şeridi kullanarak trafiği yavaşlattı. Arkalarından gelen araçların geçmesine kilometrelerce engel olan konvoy, altgeçitte durarak trafiği kapattı. Burada araçlarından inen bir grup müzik eşliğinde oyun oynadı. 2 kişinin belindeki tabancalar ise dikkat çekti. Bir süre devem eden eğlence sırasında uzun araç kuyruğu oluştu. Trafiktekiler korna çalarak tepki gösterirken, o anlar ise bir sürücünün araç kamerası ve cep telefonu kamerasına yansıdı.
 

-İHA-