Çaycumalı iş insanı ve eski Ak Parti Zonguldak milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu'nun sahibi olduğu Elcab Kablo Gençlerbirliği, Kilimlispor ile karşılaştığı u-17 final maçını kazanmayı başardı.

Zonguldak Fener Stadyumunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Kilimlispor arasında oynanan Zonguldak U-17  Ligi final mücadele golsüz tamamlandı ve kazanan penaltı atışlarıyla belirlendi.

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Zonguldak U-17 Lig finalini penaltı atışları sonucunda kazandı ve aynı zamanda Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Nejdet Tıskaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımını tebrik ederek; ''Final maçında Kilimli Belediyespor'u penaltı atışlarında mağlup ederek şampiyon olan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği S.K Takımımız şampiyonluk Kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir ve İl Temsilcisi Metin Malkoç’un ellerinden aldılar. 

U-17 Takımızı ve Teknik Heyetimizi tebrik ediyor her bir sporcumuzun Alınların öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

Haftaya nasıl başlayacağız? Zonguldak, Bartın,Karabük, Kastamonu, Bolu ve Düzce'de hava nasıl olacak? Haftaya nasıl başlayacağız? Zonguldak, Bartın,Karabük, Kastamonu, Bolu ve Düzce'de hava nasıl olacak?