AK Parti ve MHP arasındaki Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği pazarlıkları, MHP'nin beklentileri ve AK Parti’nin bu beklentilere sıcak bakmaması, ittifak içindeki gerilimi artırdı. MHP Zonguldak Belediyesi’nden 4 Belediye meclis üyesi isterken Ak Parti ise 2 vermek için ısrar ediyor. Özellikle Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali’ye verildiği iddia edilen Belediye Başkan Yardımcılığı sözünün geri çekilmesi, bu gerilimin somut bir örneği olarak dikkat çekti.

Ömer Selim Alan'ın seçim kazanma odaklı stratejisi ve MHP'ye yönelik tavrı, MHP tabanında rahatsızlığa neden olduğu gibi görünürken, MHP’li seçmenlerin tepkileri ise şimdiden merak ediliyor.

MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı! MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı!

Seçimi kazanmak adına Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısını aşındıran Ömer Selim Alan’ın son anda gösterdiği iddia edilen bu tavır ise gerçekten tam bir tilki kurnazlığı olarak algılandı.

Ömer Selim Alan’a karşı çıkan bazı MHP’li seçmenler ise “Tilkiden Bozkurt olmaz, demiştik. Bizi dinlemediler. Ömer Selim Alan MHP’yi kullandı. Şimdi ise kendi başına yürümek istiyor” dedi.