Amasra'yı turist akını sarıyor... Kruvaziyer turizmiyle yolcu sayısı patlıyor! Amasra'yı turist akını sarıyor... Kruvaziyer turizmiyle yolcu sayısı patlıyor!

Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyası kapsamında sonbaharda her şey dahil tek yön 449 liradan başlayan fiyatlarla iç hatlarda uçuş imkanı sunuyor.

THY'nin internet sitesinden duyurulan kampanya kapsamında yolcular, bugün ve yarın alınacak biletlerle, 1 Ekim-30 Kasım'da uygun fiyatlar ile seyahat edebilecek.

Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Düzenlenen kampanya kapsamında en uygun bilet fiyatı "EcoFly" sınıfında 449 TL, orta seviye bilet fiyatı "ExtraFly" sınıfında 569 TL, en yüksek bilet fiyatı ise "PrimeFly" sınıfında 599 TL olarak belirlendi.

Türk Hava Yolları'nın sadece İstanbul Havalimanı çıkışlı ve varışlı tarifeli seferleri için düzenlenen kampanya, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, THY'nin kod paylaşımı yaptığı seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.

Zonguldak Havalimanında Uçuşlar Haftada 5 Güne Çıkmıştı

Zonguldak Havalimanı, 29 Mart tarihinden itibaren iç hatlarda haftada 3 gün olan uçuş sayısını Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 5 güne çıkartmıştı.

Bu kapsamda Zonguldaklılar, Bartınlılar ve Karabüklüler, kampanyadan faydalanıp uygun fiyatlar ile İstanbul'a uçabilirler.