Bugün Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) 14. Olağan Genel Kurulu seçiminde Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin de desteklediği İlhan Erdem, TFFHGD Genel Başkanı seçildi.

Whatsapp Image 2024 04 19 At 20.08.39

Sasha Goodlett isyan etti! Sasha Goodlett isyan etti!

İlhan Erdem'in Genel Başkan seçilmesinin yanı sıra Zonguldak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Bayram Çiv'e de önemli bir görev düştü. Başkan Erdem, Çiv'i TFFHGD Denetleme Kurulu kadrosunda görevlendirdi.

TFFHGD Zonguldak tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Bugün Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği 14. Olağan Genel Kurullu Seçiminde Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği olarak destek verdiğimiz ve daima yanlarında olduğumuzu belirttiğimiz Sn. İlhan Erdem yapılan seçimde Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı olmuştur. Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmekle birlikte yeni görevinde başarılar dileriz. 

Ayrıca Sn. İlhan Erdem Başkanımız Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Bayram Çiv’e Denetleme Kurulunda görev vererek bizleri onurlandırmıştır. Sn. İlhan Erdem Başkanımıza teşekkürlerimizi sunar, tekrar ülkemiz, hakem ve gözlemcilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

Whatsapp Image 2024 04 19 At 20.08.40

HABER: Emre Sezer