Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bu tercihi, Zonguldak'a özel bir önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

zonguldak- saadet partisi- temel karamollaoğlu

Törene, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ve Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren gibi önemli isimlerin katılımıyla renk kattı. Kongre'nin divan heyetinde yer alan Cem Dereli'nin bu önemli rolü, Zonguldak'ın Saadet Partisi için ne kadar stratejik bir konumda olduğunu gözler önüne serdi.

Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, törende 81 ilin belediye başkan adaylarını tanıtarak Zonguldak'a özel bir vurgu yaptı. Zonguldak Merkez ve İlçelerinin adaylarının tanıtıldığı salonda yankı bulan büyük alkışlar, partililerin coşkusunu artırdı.

zonguldak- saadet partisi- temel karamollaoğlu

Tören sonrasında Karamollaoğlu, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ile bir araya gelerek, Zonguldak için planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Genel Başkan, Zonguldak'a özel destek vereceklerini ve Dereli'nin liderliğindeki çalışmaları yakından takip edeceklerini belirterek, başarılar diledi.

Başkan Adayı Cem Dereli ise Zonguldak'ı her alanda 1. Lige taşıma sözü vererek, Zonguldaklılara umut dolu bir gelecek vaat etti. Bu bir araya gelme, Zonguldak'a ve Saadet Partisi'ne olan bağlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekti.

---

EMRE CAN BAYRAM

---

ZONGULDAK HABERLERİ İMZA GAZETESİ