Zonguldak Kömürspor-Kırşehir FK maçının ilk 11'leri belirlendi! Zonguldak Kömürspor-Kırşehir FK maçının ilk 11'leri belirlendi!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 24.haftasında Zonguldak Kömürspor ile Van BBSK karşı karşıya geldi

Van BBSK teknik direktörü Ümit Bozkurt, maçın sonlarına doğru ortada hiçbir şey olmamasına karşın Zonguldaksporlu taraftarlara yaptığı kışkırtıcı hareket nedeniyle tepkileri üzerine topladı.

Bozkurt’un kışkırtıcı hareketlerine tezahüratlarla karşılık veren Zonguldaksporlu taraftarlar, polis kameralarınca görüntülenerek kayıt altına alındı.

Futbolun bir spor dalı olduğunun unutulduğu bugünlerde taraftarı kışkırtmaya çalışan Ümit Bozkurt’un federasyondan alması beklenen cezanın caydırıcı olmaması tepkilere neden oldu.

Futbolseverler, taraftarların yaptıkları tezahüratlardan dolayı tribünlere girmeme yasağıyla karşı karşıya kaldığını belirtirken, bu duruma sebebiyet vermek için provakatif hareketler sergileyen sporculara ve teknik direktörlere verilen cezanın hafif kaldığı kanaatinde.

Türkiye futbolunda artan şiddetin önlenmesi adına cezaların caydırıcı olmasını destekleyen futbolseverler, benzer cezaların sporculara da uygulanması gerektiğini düşünüyor.

Emre Sezer