Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan olayda, balkondan komşusunun evine girerek tecavüz girişiminde bulunan şüpheli, "perilerin çağrısıyla geldim" iddiasında bulunsa da tutuklanmaktan kurtulamadı.

Olayın Detayları

31 Mart'ta meydana gelen olayda, çeşitli suçlardan kaydı bulunan R.K. (38), komşusu H.U. (59) adlı kadının evine balkondan girip ona tecavüz etmeye kalkıştı. H.U.'nun çığlıkları üzerine olay yerine gelen komşuların da müdahalesiyle şüpheli kaçmayı başardı.

H.U.’nun ifadesinde, "Mutfağında iftar için yemek yaptığım sırada bir anda mutfağın balkon kapısından kendisini şahsen tanıdığım karşı kapı komşum olan ancak ismini bilmediğim şahıs içeri girdi. Şahsı içeride gördüğüm esnada şok geçirdim ve ‘imdat’ diyerek bağırdım. Bir anda üzerime atladı her iki eli ile bağırmamam için ağzımı kapattı ve beni sürükleyerek zorla oturma odasına doğru götürdü ve yere yatırdı. Ağzımı tuttu ve ayakları ile kollarımı bastırarak beni hareketsiz bıraktı. Elini ve bacağını ısırdım. Kollarımı kurtararak şahsın vücudunun değişik yerlerini tırmaladım. Yüzüğünü düşürdüğünü söyleyip beni bırakarak oda içerisinde yüzüğünü aramaya başladı. Fırsat bularak evimin giriş kapısını açtım ve yardım istedim. Yakamdan tutup beni sürükleyerek zorla yatak odasına götürdü. Burada da tecavüze kalkıştı. Kendisine direndim ve ‘birazdan eşim gelecek senin için çok kötü olur yapma’ dedim. Benim aşırı derecede bağırdığımı görünce, ‘Tamam, daha bağırma sana zarar vermeyeceğim. Polise şikayet etme, seni de kocanı da öldürürüm, bu yaşadıklarınız seninle benim aramda kalacak’ dedi ve kaçıp gitti. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dediği öğrenildi.

Aw175301 02

Mağdur Kadının İfadesi

Kadının ifadesine göre, şüpheli ilk önce onu mutfakta baygın vaziyette bulduğunu ve üzerine atlayarak tecavüz etmeye kalkıştı. Ardından kadını zorla yatak odasına götürerek saldırıya devam etti. Kadının direnişi üzerine şüpheli, tehditler savurarak olay yerinden kaçtı.

Şüphelinin İddiası ve Tutuklanması

dliyesine sevk edilen R.K. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Evde tek başıma alkol alıyordum. Sigara içmek için balkona çıkınca yol üzerinde 5 tane peri gördüm. Görmüş olduğum periler beni yanlarına çağırdılar. Ben de perilerin beni çağırması üzerine balkon demirlerine çıktım. Aşağıya atlayacağım esnada bu kez de yan balkondan beni bir peri 'Aşağı atlama benim yanıma gel' diye çağırdı. Ben de atlamaktan vaz geçerek beni yanına çağıran ve yan daireye ait balkonda bulunan perinin yanına atladım. Balkon kapısı açıktı. İkamet içerisinde mutfakta bayanı gördüm. Bu bayan beni görünce panikleyerek 'Senin burada ne işin var' diyerek bağırmaya başladı. Bağırmasın diye elimle ağzını kapatıp yere yatırdım. Kadına zarar vermeden kapıdan çıkıp gittim. Suçlamaları kabul etmiyorum” savunmasında bulundu. Nöbetçi mahkemeye ifade veren R.K. "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Aw175301 03

Şüpheli R.K., polise verdiği ifadesinde "perilerin kendisini çağırdığını" iddia etti ancak suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza yapan otomobilin motoru fırladı Kaza yapan otomobilin motoru fırladı

İHA

Samsun Haberleri