Yine bunaldım!

Mantıksız işler yapılıp mantıksız yere yapılması gereken hizmetlerin durduğunu görünce afakanlar basıyor adeta!

Çok masraf değil, aksine kazanç!

Devlet de kazanacak millet de!

Dış hat uçuşlarını gerçekleştiren Corendon ve SunExpress’in ve iç hat uçuşlarında sadece İstanbul-Zonguldak uçuşları yapan THY’nın para bastığını, her geçen gün taleplerin arttığını hatırlatıyor yeni taleplerde bulunuyoruz…

Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve Karabük bölgesinde yaşayanlar ile İstanbul’un Anadolu yakasındaki bölge insanının hayalini kurduğu İstanbul(Sabiha Gökçen) -Zonguldak uçuşunu Kastamonu gerçekleştirdi. Kastamonu’ya THY ve Pegasus’dan sonra 3. içhat uçan firma Anadolu Jet oldu.

2010 ile 2013 yılları arasında Sabiha Gökçen(İstanbul)-Zonguldak-Trabzon hattında “bacaklı uçuş” sistemiyle hizmet veren Borajet, kışın uçup yaza girerken seferleri iptal etmesine, küçük pervaneli uçakla hizmet vermesine rağmen doluluk oranını yakalamaya başlamışken tamamen Zonguldak’tan çekilmişti.

Niyeyse artık!

İstanbul’un Anadolu yakasında yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabük vatandaşı bölgeye uçakla gelebilmek, bölgedeki Doğu Karadeniz’de akrabası, fındığı, çayı olanlar, cenazesine yetişmek isteyenler ile turizm firmaları Trabzon uçuşlarını bekliyor. Önceki dönem milletvekillerinin ve siyasilerin duyarsız kaldığı talebe mevcut milletvekillerinin ve siyasilerin kayıtsız kalmamasını umuyoruz!

Uyarı!

Zonguldak Havalimanına 4 maymunu oynayan 3 Milletvekilin 2’si, bir de il başkanı yok!

Aha da buraya not düşüyorum!

Aynı THY fotoğrafının üzerine “O uçak buraya ge-le-cek!” diye kapak yapıp haykırdığımız gibi haykırıyorum!

Bu sefer Anadolu Jet için;

O uçak da buraya ge-le-cek!

***

Acil kan ihtiyacı! Acil kan ihtiyacı!

TTK’ya nasıl işçi alınmalı? Makale: TTK’ya nasıl işçi alınmalı?