Zaimoğlu CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’in işçilere “Göreve geldiğim gün en düşük belediye işçi maaşının günlük 1500 TL olacak” dediğini söyledi.

İncivez’de olay! İncivez’de olay!

BELEDİYE İŞÇİSİ EN DÜŞÜK GÜNLÜK 1500 TL ALACAK

“Zaimoğlu yapmış olduğu açıklamada; "Zonguldak yerel seçimlere artık 18 gün kaldı. 31 Mart akşamı Tahsin Başkanımızı Zonguldak Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Bugün başkan adayımız ile birlikte belediye şantiyesini ziyaret ettik. İşçilerimize Tahsin başkan müjde verdi. Zonguldak Belediyesi'nde çalışan tüm işçi kardeşlerimiz günlük 1500 TL alacak. Tabi bu yeterli değil ama ilk etapta 1500 lira olacak. Seçimlerden sonra bunu daha da inşallah arttıracağız. Bu rakamlar azdır fakat bu bir başlangıçtır. İkinci bir müjde ise Zonguldak Belediye Personeli olan herkes yapacağımız 2 adet düğün salonunda düğününü nikahını ücretsiz yapacak” dedi.

BİZİM GENEL BAŞKANIMIZI 4000 POLİS KORUMUYOR

Özgür Özel’in Zonguldak Mitingi ile de ilgili konuşan Zaimoğlu; “Bize mitingde çalışmamış diyen iktidar kanadına da bir iki sözümüz var. Keşke siz mitingde degil de atamayan öğretmenler için çalıssaydınız. Evine ekmek götüremeyenler için çalıssaydınız. Tembellik yapmasaydınız. Bizim genel başkanımızı biz 4000 bin koruma polis ile korumuyoruz. Bizim genel başkanımız halkla iç içe. Kusura bakmayın biz ilçelerden otobüslerle adam taşımadık. Biz memurlardan miting alanında yoklama almadığımız için özür diliyoruz. Ak Parti il başkanı kendi asaletini almak için çalışmak yerine keşke vatandaş için çalışsa daha iyi olur. Ben korkularını anlıyorum. Kendi yaptırdıkları ankette bile biz kazanıyoruz. Tahsin Erdem kazanıyor.” dedi.