Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde yerel seçimler için merakla beklenen bir soru gündemde: Belediye başkanlığı için kim başkan olmalı? Yeniden Refah Partisi'nden Ramazan Arduç, MHP'den Atakan Çiçek, Ak Parti'den Erkan Soner Kodaman, İyi Parti'den Satılmış Aydemir ve CHP'den Vedat Öztürk, ilçenin belediye başkanlığı için yarışacak isimler arasında.

Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”! Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”!

Gökçebey halkı, önümüzdeki dönemde ilçeyi yönetecek olan kişinin hangi partiye mensup olacağına ve adayın niteliklerine büyük önem veriyor. Seçim öncesi adaylar, ilçenin sorunlarına ve ihtiyaçlarına çözüm getirebilecekleri vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Adayların belirledikleri stratejiler ve seçim vaatleri, Gökçebey'in geleceğini şekillendirecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu çerçevede, seçmenlerin tercihleri ve adayların kampanyaları, ilçenin siyasi ve sosyal dinamiklerini belirleyecek unsur olarak öne çıkıyor.

Sizce Gökçebey Belediye Başkanı Kim olmalı? Anket başladı...

Sizde anketimize katılarak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Anket


Sizce Gökçebey Belediye Başkanı kim olmalı?

Ankete Katıl